Spelregels

Wat kunt u inbrengen?
Bij Wenne kunt u alleen mooie en actuele merkkleding inbrengen die niet ouder is dan ongeveer twee jaar. Wenne neemt dameskleding (mt. 34 t/m 50) en kinderkleding (mt. 62 t/m 170) aan. Ook kunt u schoenen/laarzen (schone zool en zo goed als ongedragen), sieraden, tassen, riemen, sjaals en andere accessoires inbrengen. Controleert u vooraf goed of de kleding in goede staat is, gewassen en gestreken.  Wij zijn zeer kritisch met het innemen van de kleding. 

Wanneer kunt u uw artikelen inbrengen?
De inbreng van uw kleding kan gewoon tijdens openingstijden.
– Uw voorjaars-/zomerkleding kunt u inbrengen vanaf februari.
– Uw najaars-/winterkleding kunt u inbrengen vanaf augustus.
– Uw en gala/feestkleding kunt u inbrengen vanaf november.

Wat gebeurt er met de ingebrachte artikelen?
De kleding en andere artikelen die u inbrengt wordt door Wenne geselecteerd en geprijsd. Het kan zijn dat er iets tussen zit wat niet geschikt is voor de winkel. Wat niet geschikt is gaat naar Sam’s kledingactie voor Mensen in Nood. De geselecteerde artikelen blijven twee maanden voor verkoop in de winkel hangen. Voor de door u ingebrachte artikelen die verkocht zijn, ontvangt u 40% van de opbrengst (over het verkoopbedrag wordt 21% BTW ingehouden). Dit wordt naar u overgemaakt per bank. Uiteraard kunt u uw tegoed ook verrekenen met nieuwe aankopen. Indien één jaar, nadat uw laatste uitbetaling is gedaan, niet is afgerekend, vervalt uw openstaande tegoed. De niet verkochte artikelen gaan naar Sam’s kledingactie voor Mensen in Nood. Uw ingebrachte artikelen komen dus altijd goed terecht!

Hoe zit het met brand, diefstal e.d.?
Wenne aanvaardt geen aansprakelijkheid bij vermissing, diefstal, brand of andere schade. Al uw ingebrachte artikelen bevinden zich bij Wenne op eigen risico.